Ticketsticktets

Tickets voor de Amsterdamse Bingo Show kosten:
€ 27,50 (inclusief bingoboekje, excl. ticketfee)

Geel ticket

 

Evenement spuit

Speel het legendarische bingospel tijdens de Amsterdamse Bingo Show (voor vrouwen én mannen) en maak kans op geweldige prijzen terwijl je geniet van een avond vol Nederlandse muziek, acts, spanning, entertainment en heerlijk eten. De Amsterdamse Bingo Show is een thema show van Dinner Bingo Show en georganiseerd door Ssence Concepts in samenwerking met de locatie.
De show bestaat uit een avondvullend programma, waarin we 12 fantastische prijzen weggeven, zorgen voor heel veel entertainment, je een geweldig diner aangeboden krijgt en na afloop van de show gaan de voetjes van de vloer tijdens onze Amsterdamse Party met heel veel bekende muziek. Bloed, zweet en tranen of toch De Vrolijke Koster?
Met jouw bezoek en aanschaf van eventuele extra bingo kaarten ondersteun je tevens onze partner Make-a-Wish Nederland, want wij doneren de opbrengst aan dit zeer mooie goede doel.

Datum Agenda

Zaterdag 19 September

18:30 uur – 23:30 uur

Deuren open 18:00 uur

 

Prijzen prijzen

Tijdens de Amsterdamse Bingo Show worden maar liefst 12 fantastische prijzen weggegeven, verdeeld over vier bingorondes. Van dinercheques tot een televisie, van een weekend weg tot een vakantiecheque. De organisatie zorgt voor een maximaal prijzenpakket, dat uiteraard volgens de regels van de Wet op Kansspelen is samengesteld. Veel plezier en geluk!

 

Arrangement masker

BINGO SHOW

Een avondvullende show met spel en entertainment en geweldige prijzen om te winnen. (Show is inclusief 1 bingoboekje t.w.v. € 5,-, extra bingoboekjes zijn ter plaatse verkrijgbaar)

DINER

Een heerlijk diner, verzorgd door de locatie.

AFTERPARTY

Voetjes van de vloer tijdens de afterparty met muziek van onze DJ, geheel in het thema!

Locatie locatie

Beachclub FUEL
Zeeweg 7
Bloemendaal aan Zee
T: 023-5736433
E: info@beachclubfuel.nl
W: www.beachclubfuel.nl

 

Diner bestek

Beachclub FUEL serveert een heerlijk diner dat bestaat uit:

Brood met aioli

Keuze hoofdgerecht

Saté menu

of

Geitenkaas salade

© 2018 DinnerBingoShow / Design by: Wempe Web Design